Egy Szomorú Tény:


A Sikeres emberek 95%-a valójában boldogtalan.
16 évig én is a 95%-ba tartoztam.


Érdekes, mond tovább!

Kíváncsi vagy, hogy mi az az egy dolog, ami szegénységből bőséget, ami betegségből egészséget és ami magányból boldog párkapcsolatot eredményez?


JÖJJÖN A LÉNYEG:

Segítek neked megoldást találni a hivatással és a
magánélettel együtt járó problémáidra.


Diszkréten, Gyorsan, Hatékonyan!

Üdv, Én Vicsápi Natália vagyok

Az ügyfeleim általában azért keresnek meg, mert kicsúszott a lábuk alól a talaj és nagy nyomás nehezedik rájuk, de szeretnének kiegyensúlyozottabb életet élni.

Olyan helyzetbe kerültek, amikor egyre kétségbeesettebben keresik a kiutat.
Ezért fontossá válik számukra, hogy valaki objektív tükröt tartson eléjük, amiből képet kapnak arról, milyenek is ők valójában.

Ebben segítek igazán, én mindezt felszínre hozom belőlük, és megerősítem azokat a képességeiket, amelyek bennük lapulnak.

BŐVEBBEN

Mentor vagyok. Vállalkozó vagyok. A legszebb hivatásom mégis, hogy édesanya vagyok. Két gyermekem van, Sugika 14 éves, Lacika 10 esztendős. Feleség is vagyok.Férjemmel 13 éve élünk együtt. Hosszú évekig Szlovákia irigyelt vállalkozónője voltam. Amilyen sikereket csak el lehet érni az üzleti életben, azokat elértem.

Majd amekkorát lehet bukni, akkorát buktam is. Hálás vagyok a Sorsnak, hogy ez megtörtént, máskülönben még mindig boldogtalan lennék! Akkor, azokban a nehéz időkben kerestem-kutattam a miértekre a választ, így jutottam el Csattos Ilonához, aki végül a mentorom lett. Az ő segítségével indultam el egy Új Úton, ahol magam is mentorrá váltam.

Nem is lehetett volna más az utam, hiszen a nagy sikereim idején is rengeteg ember keresett meg azzal, hogy adjak személyes tanácsokat. A tanácsadás menet közben igazi szenvedélyemmé, majd hivatásommá vált.


Sokan álmodni sem mernek azokról az üzleti sikerekről, amelyeket már egészen fiatal koromban elértem. Voltam az Év vállalkozónője, majd az Év Nője Szlovákiában.

Voltam sokak által irigyelt, körülrajongott üzletasszony, a média és az üzleti élet is a tenyerén hordozott. És voltam bukott vállalkozó, akinek újra kellett kezdenie az életét.

Átéltem és megtapasztaltam a csúcsokat, majd megtapasztaltam a lejtőt is. Aztán felálltam. Ma már tudom a miértekre is a választ, ezért tudok Önnek segíteni.Coach-ként szeretnék utat mutatni azoknak, akik igénylik a segítségemet. Tanultam a kemény leckéből, amiből mások is példát meríthetnek. Tanítani és motiválni szeretném az embereket a szabadságra, a vállalkozásra. Továbbá hogy megismerjék önmagukat, és felfedezzék azt az erőt, azt a más fajta látásmódot, amit a terápiák során én is fölfedeztem magamban.

Meggyőztetek, érdekel!

Miért döntöttem a coaching mellett?


Sok módszer van arra, hogy az ember miként legyen sikeres. Arra azonban még nincs tökéletes recept, hogy a bukásokat hogyan kezeljük. Ismerős lehet az érzés, amikor a bajban nincs melletted senki. Azok az emberek, akik korábban a kegyeimet keresték, egyetlen pillanat alatt eltűntek az életemből.

Magamra maradtam. Nem volt előttem példa, mit kell ilyen helyzetben tenni, ezért nem maradt más, minthogy saját magam találjak megoldást. De hittem magamban, s végül megtaláltam. A Kulcsot pedig mindazoknak a kezébe adom, akik bizalmat szavaznak nekem a személyes konzultációkon.

Konzultacio utalvany

Lepd meg szerettedet vagy ismerősöd egy személyes konzultáció ajándékutalvánnyal az ünnepek alkalmával!

Ajándékutalvány vásárlás

IGÉNYELD A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓT!

Válaszd ki a neked legmegfelelőbb csomagot.


CSOMAGOK:

ALAP CSOMAG


✓ 1 Alkalom személyes konzultáció
(60 perc)

✓ Találkozás után 1 hét e-mailes kérdezési lehetőség

150 € helyett:
120 €


EZT VÁLASZTOM

VIP CSOMAG


✓ 3+1 Alkalom személyes konzultáció (60 perc/alkalom)

✓ Ajándék alkalom

✓ Több témakör feldolgozása

✓ Találkozás után 2 hónap e-mailes kérdezési lehetőség

✓ Bónusz: dedikált írd te a sorsodat könyv

600 € helyett:
400 €


EZT VÁLASZTOM
Amennyiben szeretnéd lemondani vagy módosítani a megbeszélt időpontot kérlek, tedd meg ezt mielőbb!
Legkésőbb 24 órával a személyes konzultáció előtt értesíts a lemondási szándékodról az info@elitconsulting.eu e-mail címen, vagy a +421 907 617 269 -es telefonszámon.
Ha időben értesítesz, lehetőséget tudok biztosítani olyanoknak, akik szabad időpontra várnak.
24 órán belüli időpont lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a konzultáció díjának összegét felszámoljuk.
Megértésed köszönöm!